After Work i Malmö!

Vårt kära Malmö kryllar av sköna ställen att bryta av arbetsdagen med en After work på. Kanske vill du varva ner efter en tuff arbetsdag eller fira en bra sådan? Denna vecka bad Metro oss att tips om våra bästa ställen! Oavsett anledning så har du här några sköna ställen för After Work i Malmö.

 

1. Malmö Saluhall. Gibraltargatan 6, Malmö
Det självklara stället för dig som efter en arbetsvecka vill kombinera inköp av fina råvaror med ett gott glas av valfri sort. Här ryms god mat, härlig stämning och en fin helgbukett under samma tak. Öppet till kl. 21 på fredagar!

2. Out of Office
En afterwork som hoppar från ställe till ställe. Eventet hålls en gång i månaden och är mycket populärt. Detta innebär att entré-kön växer sig lika lång som förväntningarna växer sig höga.

3. Möllevångstorget
Våren har kommit till Malmö och vad passar då bättre än att vända ansiktet mot solen med ett glas i handen på en av torgets uteserveringar. Här ryms plats för stora sällskap och när hungern smyger sig på kan en välja och vraka mellan mat från världens alla hörn.

4. Sankt Gertrud. Östergatan 7, Malmö
Fredag efter kl 16.00 slås dörrarna till Pub Kuntze upp. Hit går du främst för musikens skull men även för att på bästa sätt fånga de ljumma vår- och sommarkvällarna. En bar på en bakgård under bar himmel, ett ställe att ta en sipp och ha det gott på helt enkelt.

5. Lilla Torg
Här samlas malmöiter tillsammans med besökare av staden. Malmös mest pittoreska hörn där uteserveringarna avlöser varandra. Här kryllar det av ställen för dig som vill avrunda arbetsdagen med trevligt sällskap.

After Work i Malmö!

You May Also Like

Kommentera