Att göra i Malmö när det är soligt!

Nämen solen! Är det du? Äntligen kan vi vända ansiktet mot solen och värma upp vår vintertrötta hud. Metro bad oss denna vecka att tipsa om våra bästa grejer att göra just när solen skiner i Malmö!

1. Slottsträdgårdens Kafé.
Efter en promenad i parken slår vi oss ner här och vänder ansiktet mot solen i sällskap av fler solskensberusade Malmöbor. Kanske mest spända är vi på hur menyn kommer se ut nu då ett ägarbyte nyligen gjorts.

2. Drottningtorget
När det är sol äter vi glass! Ta dig med hyrcykel till Drottningtorget och luta ryggen mot en solig husvägg. I handen har vi en gelato från Dolce Sicilia. Infaller det soliga vädret en lördag passar vi på att strosa runt bland stånden på Bonden Marknad. Vårmarknaden 2017 äger rum 27/5, 3/6 samt 10/6.

3. Skanör Falsterbo.
Smörj in dig med solkräm och hoppa på buss 100, eller så tar du dig hit med den egna bilen. Här promenerar vi längs med Skånes paradisstränder och framåt sommaren vadar vi ut i det långgrunda havet för ett dopp.

4. Malmö Food Truck Festival.
Mellan 27-28 maj förvandlas Magistratsparken till en festivalplats med fokus på god mat från tjugo olika trucks. Vi ser fram emot att varva våra matintag med ett deltagande i den uppsatta kubbspelsturneringen.

 

 

Att göra i Malmö när det är soligt!

You May Also Like

Kommentera