En söndag när vi åt brunch på Mineral

Hej du fina som hittat hit! Följ med oss en söndag när vi åt brunch på Mineral i Malmö, på S:t Knut närmare bestämt.

Processed with VSCO with hb2 preset

Vi cyklade genom ett duggregnigt Malmö förbi Folkets Park och vidare ner mot stans mysigaste kvarter S:t Knut. Det var längesedan vi kände för att göra något socialt på en söndag. För precis som för många andra innebär söndagar ofta återhämtning från veckan som gått och förberedelser inför veckan som kommer. Men idag hade vi, kryss i taket, bestämt träff med Ellina.

Processed with VSCO with hb2 presetEfter en, ganska lång, stunds väntan fick vi in våra tallrikar. Fyllda till bredden med med goda grejer som bland annat tofu-röra, korv, hummus bröd, sallad och svamp. Veganskt, en del nya smaker för oss och helt okej mättnad! 140 pix!

Processed with VSCO with hb2 presetVi lärde känna Ellina förra sommaren när vi bjöd in till boulekväll och sen dess har vi hängt lite och .

Processed with VSCO with hb2 presetNågra koppar bryggkaffe senare stegade vi mätta och belåtna ut på regnblöta gator för att knäppa av litta bilder på varandra. Sakta rörde vi oss ner mot torget med telefoner och kameror i högsta hugg, typiskt instagrambeteende. Vid halv tre tiden vinkade vi av varandra för att fortsätta söndagen i sakta mak.

Nästa gång vi hänger på Mineral testar vi någon utav varmrätterna i sällskap av ett gott glas vin. Lagom till att vårsolen och värmen letar sig fram hittar ni oss med ganska stor säkerhet på deras uteservering.

Kram på dig!

En söndag när vi åt brunch på Mineral

You May Also Like

One thought on “En söndag när vi åt brunch på Mineral

Kommentera