Teater i Malmö

Dags att gå på teater i Malmö! Vet du inte vad du ska göra i veckan? Vill du göra något i Malmö som du tidigare inte gjort? Eller kan det vara så att du är kulturtanten Eva? Har du inte koll på Eva kan du alltid lyssna på när vi pratar om henne här.

Denna vecka bad tidningen Metro oss att lista våra bästa teatertips i Malmö.

1. Intiman, Östra Rönneholmsvägen 20, Malmö
Missade du succén Blod och Eld av Liv Strömquist och Ada Berger i höstas? Nu har du chans igen, i maj återkommer denna uppsättning till Malmö. Utöver detta finns det givetvis en massa annat att välja mellan. Vi väljer helst en uppsättning med mycket humor – allt blir ju så mycket roligare då, inte sant?

2. PotatoPotato, Rolfsgatan 5, Malmö
Ett scenkonstkollektiv som beskriver sig själva med följande ord: PotatoPotato vill främja samarbete framför konkurrens, långsamhet framför produktivitet, eftertanke framför snabba beslut. För dig som är sugen på att prova något nytt!

3. Hipp, Kalendegatan 12, Malmö
Förslagsvis ser du Movements som har premiär 5 maj 2017. En samproduktion mellan Malmö Stadsteater och Cirkus Cirkör. Vi vill nog påstå att Malmö stadsteaters huvudscen på Hipp toppar listan över Malmös mest pampiga lokal med den bästa och mest pampiga känsla hos besökaren.

4. Mooms-teatern, Olof Palmes Plats 1, Malmö
Aktuell med uppsättningen Makt. Med makt och humor som utgångspunk ligger fokus på frågan: Går det att göra Malmö great again?

5. Malmö Amatörteater Forum, MAF, Torpgatan 21, Malmö
Teater till en billigare peng där utbudet är relativt stort och du inte alltid behöver vara först på bollen för att få en plats i publiken.

Teater i Malmö

You May Also Like

2 thoughts on “Teater i Malmö

  1. Hurra för er och bloggen!! Så kul att följa!! (obs att kommentarsfältet verkar avstängt på första inlägget. Eller om det är meningen, så never mind, hehe). Puss!

Kommentera