Lilla Vardag + Malmö Stadsteater

-Inlägget är ett samarbete med Malmö Stadsteater-

Häng med oss och se ”Blod & Eld” av Liv Strömqvist & Ada Berger! Den aktuella föreställningen äger rum den 5 maj klockan 19.00 på Intiman, i Malmö.

Vi har ju tidigare nämnt att vi tycker om att snacka med dig men framför allt att vi älskar när du snackar med oss! Och det är ju lite lättare att snacka med varandra när man faktiskt ses, eller hur? Tidigare har vi bjudit in till bland annat Boulebar och AbSmåland för att göra just detta – hänga med dig.

Inför denna träff började vi fundera på vad vi själva vill göra mer av, vad vi är dåliga på att hitta på i Malmö rent generellt. Då kom vi att tänka på teater. Det är liksom en rätt självklar del av vilken stad som helst, kulturlivet. Men vi är personligen rätt dåliga på att utnyttja denna del av Malmö. Att gå på teater blev det som vi kom fram till att vi vill göra härnäst. Därför har vi nu, i samarbete med Malmö Stadsteater, fått möjligheten att bjuda in 20 personer till uppsättningen av ”Blod & Eld” på Intiman. Vi kommer att kontakta de personer som kammat hem en biljett senast tisdagen den 25 april.

När vi var och besökte Malmö Stadsteater för att starta igång detta samarbete besökte vi Hipp. Ingen av oss har tidigare varit på Hipp för teaterns skull och vi blev båda så tagna av hur fina lokalerna är. Vi fick en massa kul bakgrundshistoria under rundvisningen och fick bland annat veta att Hipp var the place to be. Tydligen så skeppades det elefanter och giraffer till hamnen i Malmö, som sedan leddes genom staden med slutdestination Hipp. För Hipp var en cirkus! Fler än vi som inte hade koll på detta? Vad sägs om ett inlägg där vi berättar mer om historien bakom Hipp? Stället där allt från strippklubb och cigarrum till cirkusmanege och svenska kyrkan huserat.

 

 

 

Lilla Vardag + Malmö Stadsteater

You May Also Like

4 thoughts on “Lilla Vardag + Malmö Stadsteater

Kommentera