Lilla Vardag gör en take-over på Café Dornonville i Malmö

Det har kommit en rosa dröm till Malmö. Ni som har följt oss tidigare vet precis vad vi pratar om, nämligen Café Dornonville på Stora Nygatan 42.

Bäst beskriver vi nog caféet som känslan av att kliva in i din trendiga kompis vardagsrum – det känns både hippt och hemtrevligt på samma gång liksom. Och denna vecka är det vi som får prova på att vara den trendiga kompisen, eller vi ger det ett försök iallafall. Mellan tisdag 2/5- fredag 5/5 gör Lilla Vardag en take-over av kaféet och vi kommer att göra kaffe, acaibowls och grilla mackor. Kom gärna förbi och häng, vi kommer garanterat att bjuda på ett eller två nervösa skratt under våra försök att servera dig riktigt gott kaffe. Café Dornonville har öppet mellan kl. 8-15 under vardagar.

Ägarna har satsat på inredning i form av secondhand-fynd och färgen rosa, vi älskar det! Att det blev ett café i slutändan var däremot inte helt självklart från början. Vi är väldigt glada över att de valde att dela med sig av denna inredningsdröm med oss alla malmöiter. Och vi är väldigt glada över att vi ska få jobba i denna miljö under en veckas tid. Men mest glada är vi över att vi kommer att kunna hänga med er!

Hoppas att vi ses!

Lilla Vardag gör en take-over på Café Dornonville i Malmö

You May Also Like

4 thoughts on “Lilla Vardag gör en take-over på Café Dornonville i Malmö

Kommentera