Här köper vi nötter på Möllan

Ni vet ställen en cyklar förbi och tänker ”Åh det där ser spännande ut!”. Ja men du vet de där ställena som ofta ligger längs vägen som du cyklar, kör eller går när du är påväg någonstans.

Delicious Rosteri på Möllan har sedan några veckor tillbaka varit ett sådant ställe för oss. Ett ställe vi sneglat på, men cyklat förbi. Fram tills idag då vi fick tummen ur och hoppade av cykeln.

Här, efter den där halvt-livsfarliga-ofta-fylld-av-duvor-rondellen ligger ett ställe med massa goda saker i lösvikt. Mittemot Möllans Ost, för att ge dig som malmöit ännu ett landmärke och ytterligare anledning att ta dig hit.

Lokalen är fylld till bredden av nötter. Rostade, saltade, rökiga – you name it. Provsmaka och plocka på dig till ett hektopris av ca 15 kronor. Kul alternativ till det där naturgodiset som annars går så varmt, iallafall hemma hos en av oss.

Just idag fick det bli en liden skopa av den här blandade varianten. Perfekt att ha i väskan när humöret börjar surna. Eller i en skål bredvid ostbrickan.

Här köper vi nötter på Möllan

You May Also Like

Kommentera