En vanlig dag på caféet

Den här veckan testar vi som bekant en helt ny sorts vardag. Mellan 8-15 skummar vi mjölk, pyntar bowls och snicksnackar med sköna malmöiter.


Vi har hängt upp rosa ballonger till ett rosa café, såklart.

Smoothiebowl, acaibowl och granola. Ord som går varma och grejer som är så goa att äta. Annan god grej är vår himmalagade äpplekaga som vi bakat. Japp ni läste rätt, VI har bakat.

Rosa bowl till ett rosa café. Det här med varumärke va.

Mellan varven turas vi om att vila benen, svara på mail och smutta på bryggkaffe. Vi har sagt det förr och säger det igen; dessa kvadratmeter är några av Malmös mest bildvänliga.

Efter att ha städat, tömt sopor och rengjort kaffemaskinen traskar vi vid halv fyra tiden hemåt genom stan. Glada, spända och stundtals livrädda för vår vardag just nu. Eftersom att nästa vecka ser den inte likadan ut.

En vanlig dag på caféet

You May Also Like

9 thoughts on “En vanlig dag på caféet

    1. L ä n g t a R efter att få lov att kunna berätta mer! Spricker liksom nästan men kan snart babbla på om sommarens projekt! Hoppas allt är fint med dig! Kaffe/vin i sommar?!

  1. jag säger som föregående: så spännande att se vad ni ska göra nästa vecka! den här veckan har sett väldigt drömmig ut 🙂

Kommentera