När vi gick på teater!

I samarbete med Malmö Stadsteater fick vi, Lilla Vardag, möjlighet att bjuda in 30 personer till genrepet av Blod & Eld som sätts upp för andra gången på Intiman. Några av oss lite extra mingelsugna och törstiga malmöiter möttes upp en stund innan föreställningen i Hotell Scandics bar.

Processed with VSCO with hb1 presetSiktet inställt på en GT och redo att låta axlarna sjunka ner efter en avslutad cafévecka.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetEn av oss lämnade den trygga GT-zonen och testade kvällen till ära något med grape, apelsinblomsdroppar (?) och cava (!!). Cavan var såklart avgörande avgörande vid valet.

Lite bilder. Nytt för oss att tänka i blogginlägg ju. Härefter fick mobilerna hålla sig i väskorna eftersom att vårt sällskap började trilla in. Och vilket sällskap det var. Och äntligen fick vi ansikten på några som vi hängt med digitalt det senaste året. Så fint.

Glasen uppdruckna och med raska steg förbi Magistratsparken befann vi oss strax på Intiman, redo för att underhållas. Rekommenderar varmt att under maj månad passa på att se Blod & Eld. Så himla viktig och rolig, förlösande liksom att få skratta åt saker som egentligen är väldigt jobbiga.

Vid nio kramade vi om ett sista gäng efter att ha pratat av oss om föreställningen, Malmö och när vi kan göra detta nästa gång. Till bredden fyllda av bra energi och tacksamhet gick vi långsamt hemåt. Tack, Tack, Tack! Malmöiter – we love you!

För oss blir ju Lilla Vardag så verkligt och påtagligt under kvällar som dessa. När vi får höra att vi faktiskt blivit en del av andras vardag, kunnat uppmuntra till att testa något nytt i staden eller lett till nya bekantskaper. Hur fett är inte det?

 

 

 

 

När vi gick på teater!

You May Also Like

3 thoughts on “När vi gick på teater!

Kommentera