En kväll på Boulebar i Malmö

Igår gick årets Bouleturnering av stapeln på Boulebar, Drottningtorget. En lördagskväll i sportens och tävlingens tecken för de lite mer seriösa. För oss, vars lag fann sin bästa spelare i en 5-6åring, låg fokus mer på sällskapet och drinkarna.

Vi har ju spelat en gång tidigare, och då var det precis lika bra väder som nu. Gött!

Vi förstod nog inte innan att det var en sådan stor turnering. En mängd olika lag deltog och det gick att ta sig vidare både till A- samt B-slutspel. Vi spelade vår första match inomhus, gick sådär va. Laget bestod av Café Dornonville + Lilla Vardag. Däremot är det högst troligt att vi vann i kategorin gladaste laget!

Mellan matcherna gick drink- och snacksbiljetterna varma. Vi pendlade mellan de tre B:na så att säga – baren, boulebanan och barnen. Hängde på uteserveringen, drack och åt.

Vi käkade en vegetarisk plockbricka, till vänster på bild. Som ni ser hann vi käka upp en del innan bilden togs. Classic.

Hoppas att ni hade en fin lördag. Gjorde ni något roligt?

En kväll på Boulebar i Malmö

You May Also Like

Kommentera