Måndag: Vardag & Poddag

Ny vecka, nya möjligh..ZzZzzZ. Vi är väl inte megapeppade på måndagar måste vi erkänna, ingen av oss tillhör riktigt gruppen som ser måndagen i pampiga slogans. Hur är du, tänker du cape diem/nya tag osv? Oavsett svar så hoppas vi att ni får en lite bättre start på veckan med oss i lurarna. Nya avsnittet av vår lille podd hittar du här eller i din poddapp. Kärlek är temat, vilket bör kunna rädda cirkus vilken grådassig måndag som helst!

Idag började vi med en morgon på varsitt håll. Ett möte var inbokat för ena halvan och den andra hade några ärenden att fixa med i stan samt gick in en vända om AbSmåland för att kolla på krukor och dricka en bryggis. Som alltid i denna butik går det inte att ”bara kolla” på det du är på jakt efter. Ögonen letar sig automatiskt vidare till andra fina grejer. En sådan grej är de superfina sängkläderna som finns längre in i butiken. Av någon anledning hamnar vi alltid framför dessa, måste klämma och känna lite. Dröm att få ha några sådana set i garderoben!

Efter en eller två timmar på varsitt håll möttes vi upp för att planera upp de kommande veckorna. Vi har en massa nya grejer på gång, både med Lilla Vardag och på annat håll. Då vi båda värdesätter känslan av att vi ska vara ett team i allt vi gör blir det extra viktigt att hela tiden bolla och försöka synka oss i det vi planerar.

Efter några timmar med kalendern, skrivande och workshopande tog vi oss gemensamt till nästa möte. Något riktigt roligt, som vi snart snart snaaart kommer att få dela med oss av till er! Nu ska vi hem till Clara och jobba någon timme till, sedan blir det Eldsjäls-galan på Moriska Paviljongen. Galan har vi skrivit lite mer om i ett tidigare inlägg. Vi lovar att ni får hänga med oss via insta-stories under kvällen.

Ha det gott sålänge!

Måndag: Vardag & Poddag

You May Also Like

Kommentera