En tisdag i Malmö

Så, vad gör en egentligen en tisdag i Malmö? Well, just denna käkar vi bland annat halloumiburgare, jobbar och letar fölsepresenter.

Vi smet in i en liten butik på Östra Rönneholmsvägen, mitt emot brödbutiken Leve ungefär. Där fanns massor av fint. Fastnade mest för påslakan och handmålat papper. Funderar på om det möjligen går att göra en fin tavla av ett sådant papper, tror ni det kan bli bra? Iallafall, denna butik bidrog med ett armband i den pågående presentjakten.

Vi fortsatte in på Designtorget där nästa present inhandlades, en silverfärgad ljusstake.

Efter presentjakten återgick vi till jobbandet några timmar. Sedan skiljdes vi åt och båda stack iväg på middag. En för att fira födelsedag och en för att hämta vovve.

Några favorithus i Malmö är helt klart kvarteren på respektive sida Lönngatan, Sofielund. Stenvillor och gathus med massor av stockrosor, små trädgårdar och stora gamla fönster. Brukar fantisera om hur det ser ut på insidan, vem som bor där osv. Gör ni detsamma? Eller ni kanske till och med vet någon som har lyckats lägga vantarna på något av dessa hus?

 

En tisdag i Malmö

You May Also Like

8 thoughts on “En tisdag i Malmö

  1. Jag älskar att titta på hus när jag är ute på promenad! Funderar alltid över vem som bor där inne, vad de gör nu och om de gillar att bo där de bor 🙂 Små gulliga gathus med stockrosor är för övrigt så fint, det finns en lite gatsnutt här i Helsingborg med sådana!

    1. Exakt så, den mysigaste aktiviteten när du är på prommis! Vad nyfikna vi blir, i vilket område i Hbg finns de gathus du brukar sukta efter? Och gällande stockrosor, hoppas på att de eventuellt trivs på en solig balkong! 🙂

      1. Det finns små fina gathus med stockrosor längs Pålsgatan, nära Konserthuset! Den är inte så lång, men mysig så länge den varar 🙂

      1. Superlyxigt! Så himla bra läge. Tack för titten på bloggen, kul att få lite inblick i hur husen ser ut innuti! Trevlig helg på dig!!

Kommentera