Öppna Hjärtat Second Hand

För ett tag sedan pratade vi i podden om vår bästa second hand i Malmö. Vi rabblade upp några trogna favoriter och kände ”jo men vi har ju rätt bra koll på det här med andra hand”. HA tji fick vi. ”Har ni aldrig varit på Öppna Hjärtat?” utbrast en god vän till oss efter att ha lyssnat på avsnittet. Naeee, sa vi då. Dit måste ni, sa hon då. Sagt och gjort. För vi litar ju på rekommendationer.


hit gick vi en dag efter jobbet med inte så höga förväntningar eftersom att vår gode vän berättat att det är billigt, men inte alltid superkul utbud.

Mittemot en av Malmös stoltheter, den gamle chokladfabriken för dig utombys som läser, ligger Öppna Hjärtat.


Förbi kläder, väskor och böcker gömmer sig här inne möbler, mattor, och porslin. Finns det något roligare att kolla på än ovannämnda pryttlar? Och finns det något jobbigare än att ha på sig för mycket kläder när allt fint ska kollas på? Retoriska frågor.


Tappra, svettiga och nöjda stegade vi efter 15 minuter en kvart ut på Friisgatan igen. En av oss med mer praktiska fynd än den andra.

Kanske inte så praktiska, men å andra sidan kan ju heller inte allt i livet vara det.


En liden matta för morgontrötta fötter att börja dagen på. 70 kronor, för den nyfikne.

Sådär, nu vill vi rekommendera detta ställe vidare till dig som läser. Pay it forward liksom. Och såklart undrar vi: var någonstans fyndar du grejer i andra hand? Tips mottages med öppna armar!

 

Öppna Hjärtat Second Hand

You May Also Like

Kommentera