En måndag på Moriska Paviljongen

Wow, vad mycket engagemang det finns i Malmö. Vi blev en gnutta överväldigande av alla grymma initiativ en måndagkväll för en vecka sedan. Det var Hjärtat av Malmö som nominerade och bjöd in en rad olika grymma personer, som alla på ett eller annat sätt bidrar till att Malmö är just den staden den är. En stad med kämparglöd och enorm styrka. Ni kan läsa mer om vår nominering här.

Vår kväll började i rondellen vid Folket Park, där vi möttes upp. Sedan gick vi in i parken och tog några bilder. En kväll att minnas tänkte vi. Och vi hade ju rätt!

Vi passade på att fånga Folkets Park färgglada hörn. Ett favvoställe enligt oss, speciellt nu när det ofta finns food trucks med en massa gött att äta.

En tröja med tryck och en kjol för 149kr. Och en jeansjacka på det. Redo för gala!Sneakers från New Balance och klänning från Lindex. Några lockar i håret. Tada!

Vi återupptäckte Moriskan en aning. Mitt på ljusa dan, eller ja ljusa kvällen, gick det ju plötsligt att se entrégolvet med nya ögon.

Efter mat, underhållning och en massa prisutdelningar traskade vi hemåt igen. Ganska kalla om ben och tår. Men mycket varma i Malmöhjärtat. Stort tack till Hjärtat av Malmö för vår nominering och ett ännu större grattis till alla fantastiska vinnare! Malmö alltså!

En måndag på Moriska Paviljongen

You May Also Like

One thought on “En måndag på Moriska Paviljongen

Kommentera