Några vi tycker om

När vi var små var det populärt med ”Mina Vänner” böcker. Du vet den sortens bok där det finns ett uppslag med massa frågor om vilka maträtter, tv-serier och djur en tycker bäst om. Någonstans längs vägen slutade vi kånka runt på den där boken och började bli kompisar med våra vänner på Lunarstorm, Bilddagboken och så småningom också dagens sociala medier.

Nu för tiden ställer vi inte frågor på samma vis, utan mycket om personer kan vi få svar på genom att scrolla igenom varandras bildflöden. Vi skapar oss en bild av varandra väldigt enkelt och kan på så vis också lära känna varandra väldigt mycket fortare.

Så nu tänkte vi introducera dig för några av våra finaste bekantskaper, och kanske lär du känna någon ny!

En av våra tidiga bekantskaper är Nastasja som vi lärde känna för snart ett år sedan. Denna sprudlande, stilsäkra, och modiga brud. Här och här kan ni också lära känna henne lite bättre.

Fellow Skåning, Ida. Typiskt skön lirare med vettiga åsikter, hon är queen of goda måltider och har ett störtfint Instagramflöde där vi får hänga med i hennes vardag och nedräkning till studenten.

Una mas Skåning. Hedda tar oss med bland glimtar av hennes vardag och drömmiga Malmö-lägenhet. Dessutom var detta en av de sköna malmöiterna vi gick på teater med, lyllo oss va.

Oscar

Alltså behöver vi säga något mer än…in och FÖLJ! Oscars bildspråk är allt. Ja, vi kan vara lite extra partiska eftersom att det dyker upp en och annan Malmö-bild.

Instavänliga upplägg, massa pepp och kloka ord. Finaste Jessika sprider så himla fin energi och kärlek! Keep it up!

Bea driver en så himla fin, varierad och genomarbetad blogg. En Växtgäri, Malmötipsare och mästare på typ allt hantverk som aldrig slutar att imponera på oss. Vår bekantskap har hängt i sedan tidernas, eller nåja Lilla Vardags, begynnelse. Boulebar, Ab Småland och några spontana träffar på Möllan har vi lyckats få till.

Emma håller vi så jekla varmt om hjärtat. Emma är nämligen den som ligger bakom illustrationen på tygkassen vi lät trycka upp förra året. Inte bara det utan Emma driver också vid sidan av sina studier andra projekt och det krispigaste instaflödet vi vet.

Alltså. Hur fett att vi lärt känna dessa personer via Instagram.

 

 

 

 

Några vi tycker om

You May Also Like

6 thoughts on “Några vi tycker om

  1. Blev så himla glad när jag såg det här imorse, hör ni! Fan vad fina ni är. Tycker om er och hoppas vi får träffas på riktigt snart!!

    1. Du sprider ju massa glädje så nu tänkte vi försöka ge tillbaka lite! Hoppas att du får en superfin helg!! Kram och JA hoppas att vi ses snart! 😀

Kommentera