Ett dygn i Köpenhamn

En av många fördelar med att bo i Malmö är närheten till Köpenhamn. Så säger vi ofta men inte lika ofta åker vi faktiskt över till Köpenhamn. I fredags var det däremot dags. Vi samlade vårt pick och pack för att åka över bron.

Först ut var lite secondhand spaning längs med Vesterbrogade. En gata/område som ligger liksom parallellt med Ströget. En av oss fyndade medan en annan redan kånkade på en överfylld tygkasse.

Plötsligt hade vi gått väldigt lång tid utan lunch. Lätt hänt sådär i en annan stad än ens egen. Snabbt upp med mobilen för att välja ut ett av många goda tips vi fick av er. Burgare fick det bli, såklart! En dubbel och en vego. Kan varmt rekommenderas! Fotografering av burgare prioriterades såklart av självklara skäl :):)

Mätta och belåtna traskade vi vidare kring Nørrebro där vi helgen till ära bokat en natt på ett hostel. Och i sann hostel-anda svängde vi inom Aldi för ett billigt bubbel att poppa bland våningssängarna.

Skål då! Härefter anslöt resten av vårt sällskap. Några glas, en nudelsallad och taxifärd senare började det skymma. Vi bytte utskrivna biljetter mot pappersarmband för att gå på litta festival.

Processed with VSCO with hb1 preset

Distortion närmare bestämt! En gratis stadsfestival som hoppar runt mellan olika stadsdelar i Köpenhamn för att sedan avslutas med två icke-gratis kvällar ute på Refshaleøen. Och där passade vi på att riva vi igång Sommar 17!

Ett dygn i Köpenhamn

You May Also Like

Kommentera