Tävla och vinn ett Presentkort!

-I samarbete med Malmö City-

De senaste veckorna har vi, som den uppmärksamme kanske redan märkt, hängt tillsammans med Malmö City på Instagram. Tillsammans har vi pratat om grejer som finns att göra i staden och Presentkortet som går att använda i en hel massa citybutiker.

Nu tänker vi på er! Tillsammans med Malmö City tävlar vi nu ut tre presentkort laddade med 300 kronor vardera till tre av er glada malmöiter, eller kanske dig som icke-malmöit som vill komma hit och hälsa på!

 

För att delta i tävlingen skriver du ner en liten motivering här i kommentarsfältet till varför du tycker om att hänga i Malmös stadskärna och hur du skulle använda presentkortet om du vann. Vi behöver din mailadress för att kunna ta kontakt med dig om det är så att du skulle vinna, så glöm för all del inte att skriva ner den också.

Tävlingen pågår från och med idag 6 juni till och med 8 juni. Klara, färdiga, kommentera!

 

Lycka till!

Update: Tävlingen är avslutad. Vinnare kommer att kontaktas per mail.
Vinnarna utses av Lilla Vardag tillsammans med en jury från Malmö City. Beslut om vinnare kan inte överklagas.

Tävla och vinn ett Presentkort!

You May Also Like

14 thoughts on “Tävla och vinn ett Presentkort!

 1. Jag älskar att hänga i Malmös stadskärna för även om jag hängt där så många gånger, i så många år, så hittar jag fortfarande nya och spännande ställen. Malmö slutar aldrig att utvecklas!
  Jag skulle använda presentkortet till min mamma. Hon brukar hälsa på mig i Malmö ungefär en gång om året. Då shoppar vi, fikar och tittar på allt roligt som Malmö har att erbjuda. Jag skulle vilja bjuda henne på en heldag, för min mamma är min mamma och jag älskar henne. Dessutom fyller hon 60 år nu i september.

 2. åh men vilken fin tävling! passar ju en så fin stad som malmö perfa. har bara bott här i två år och känner att jag har HUR MYCKET SOM HELST kvar att upptäcka! älskar att hänga runt city en lagom varm dag, kanske är det nån streetfood-festival eller så har nån popup-restaurang ställt ut ett bord, eller bara för att testa ett nytt ställe för den där havrecappuchinon (med extra shot såklart). mycket matrelaterade anledningar, och det är just det som det skulle vara kul att använda presentkortet till också – en ny restaurangupplevelse i city! om det inte finns några restauranger kopplade till presentkortet skulle jag gärna ta ett varv på fantastiska lush och hitta något som gör gott för kropp/hjässa/hår/själ, även om det mest ser ut som en stor blåbärskaka. pöss på er!

 3. Då jag är uppvuxen i Malmö och alltid shoppat på gågatan ( är inget fan av gallerior ) så vill jag gärna gynna vår fina stadskärna så mycket jag kan. Favorit stället är helt klart AB Småland. Med en ny liten familjemedlem så är det stället för oss. Perfekt för barnvagnsfika och bara hänga. Håller på att plastbanta hemmet så är titt som tätt där inne och köper nya mer miljövänliga alternativ och för att inte tala om deras bäddset vilket är min nästa investering. För som nybliven mamma så vill man inget hellre än att mysa i lakan av ekologiskt linne. Man får ju inte glöma den fina barnavdelningen med underbara kläder och hållbara ekologiska leksaker. Sist men inte minst så slinker en växt eller blomma med hem ( man kan aldrig ha för många) Helt klart en stor favorit!

  Mvh
  Amanda / Amanda.flores.serrano@gmail.com

 4. Jeg er ingen ekte malmøit, men etter et år i Malmø begynner jeg å finne meg til rette. Det jeg liker med Malmø er at det er en slags superchill vibe her? Den kan ikke beskrives, men det må ha noe med at Malmø har masse butikker og cafeer som er super-inspirerende og at man har en stor hvit strand nære sentrum! Jeg kjenner meg hvertfall veldig hjemme her og merker at menneskene er veldig lett å prate med. Og det er så himla bra, hvertfall når man er norsk og ny og behøver fine mennesker runt seg. Om jeg vant hadde jeg nok spandert en koselig fika på en ny venn jeg traff i en bokllubb!

 5. Åh vilken rolig tävling! Jag älskar verkligen att hänga i Malmös stadskärna, promenerar nästan varje helg från Möllan in till stan för att kolla i affärer eller fika med kompisar! Jag tycker att alla butiker man vill ha finns i stadskärnan eller nära den och tycker att både fikat och maten som finns att få tag på är grym!! Om jag skulle vinna skulle jag nog iaf se till att köpa ett ordentligt glasögonfodral då jag precis har köpt nya glasögon som det vore så typiskt mig att sitta sönder! Tack för en fin blogg, podd och insta 😄
  Sara_artisten@hotmail.com

 6. Malmö får mig att känna energi, skön puls och glädje. Nära till fina unika butiker och god mat, något som inte finns i andra städer. När jag är i Malmö njuter jag!
  Jag skulle satsa på en bukett snittblommor, mat eller en vacker inredningsdetalj.

 7. Jag gillar när saker och ting är okomplicerade, lättillgängliga och att go with the flow. Malmö stad är definitionen av det ovannämnda. Cykelavstånd till ALLT, vilket passar mig utmärkt då jag cyklar överallt. Enkelt att finna det man söker. Och impulsiv som jag är, kan man lätt haka på någon aktivitet i sista stund då Malmö är en stad där det ständigt händer roliga och intressanta saker. Inte minst får vi glömma Malmös naturliga skönhet som dag för dag upptäcks från nya vrår. Hur kan man inte gilla att hänga i Malmös stadskärna? Om jag vann ett presentkort skulle jag sätta mig på cykeln och vidga mina vyer ytterliggare, bjuda med mina vänner för att finna ett nytt fika hak samt ta mig i kragen och faktiskt besöka ett av de mysiga kaféer vid st knuts torg (hoppas de tar emot presentkortet). Jag skulle också köpt med mig en god picnic och tagit mig till ribban för ett dopp i det blå och njuta av solens sista strålar med fint umgänge.

 8. Om jag vann skulle jag köpa ett par sköna sandaler och gå loss i stan. Med betoning på gå, promenera. Det finns så mycket fint att se i Malmö och jag älskar atmosfären, dofterna, folket. Och alla parker! De där sandalerna skulle nötas ner med värdighet på mina sommarpromenader genom denna underbara stad. Jag <3 Malmö

 9. Malmö är en underbart härlig stad med närheten till de olika stadsdelarna som bjuder på olika, och härliga atmosfärer. Varje gång jag tar mig ner i stan är det antingen på cykel eller genom en promenad. Alltid är det via rörsjöparken och allén med grönskande träd och ett skönt sorl från barn som leker på lekplatsen. På gågatan hittar jag flera butiker som erbjuder ett annorlunda sortiment, men även de butiker jag alltid går in i – & other stories, monki, h&m, weekday, lagerhaus med flera. Kommer jag längre upp mot triangeln hittar jag AB småland och Grandpa som ger mig massvis med inspiration. Ska jag köpa en kaffe och en kaka hittar jag flertalet mysiga fik bara stenkast från stråket – Eida, Sockerbit, Café Trubbel, bara för att nämna några. Är det mat jag letar efter är Holy Greens matiga sallader prio ett, kanske avnjuts på någon av de närliggande parker? En drink efter butikernas stängning kan jag hitta på davidshallstorg eller kanske en öl på bullens? Ja.. det finns massvis jag har gjort här i Malmö under mina 9 månader som Malmö-bo, men flera saker kvar att hitta på i min lilla lista som jag ständigt fyller på, och där ett presentkort skulle sitta fint för att upptäcka ÄN mer av Malmös guldkorn!

 10. Jag flyttade till Malmö från Roskilde i 2005 i förbindelse med jobb. Jag har på dom 12 årene bildat familj. Svensk man och två pojkar.
  Vi är flyttat utan för Malmö nu och jag saknar Malmölivet lite! Men ville inte byta för något i världen. Det ville vara mysigt att ta mina två pojkar och man med in till Malmö och äta.

 11. Jag älskar att strosa i Malmös stadskärna, det är mysigt att shoppa, titta på folk och fikar gör jag gärna. I Malmö city är det nära till det mesta, där finns något som passar de flesta. Njut av stadens butiker, caféer eller slappa vid kanalen en solig da’, det är sådant som gör vardagen extra bra!

 12. Var i Malmö på bomässan, då jag jobbade med ett hus åt Yxhult AB. Efter det har det inte blivit något längre besök. Nu har jag ett bonusbarn boende där och gör gärna ett nytt besök för att återuppleva staden och dess atmosfär. Äta, njuta, se och uppleva. Det var ju några år sedan bomässan gick av stapeln och mycket har hänt sedan dess. Det vore en lagom minisemester nu i sommar. Vårt land är vackert på sommaren så jag njuter gärna här i Sverige.

Comments are closed.