Lilla Vardag – Malmöfestivalen!

För ett par dagar sedan blåste vi upp ett stort gäng rosa ballonger och gick målmedvetet ut på Sofielunds regnvåta gator. Med siktet inställt på Den Rosa Väggen.

Varför då? Tänker kanske du nu. Jo, för att under sommaren arbetar vi för Malmö Stad med att sköta Vardens Rouligaste Festivalkonto. Nämligen Malmöfestivalens Instagramkonto.  Och just idag skulle vi ta en bild på oss båda två tillsammans.

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Testbilder togs. Eller såhär. Vi kallar dem testbilder eftersom att det sitter långt in att erkänna att detta faktiskt är ärliga försök till att se glada och härliga ut 🙂 🙂

Till sist satt den. Exakt såhär glada är vi över vårt sommarjobb.

Eller för att vara ännu mer exakt. Såhär glada är vi.

 

En stund senare, minus några ballonger och med några fler arbetstimmar under bältet traskade vi ut i regnet igen. Denna gång inte lika målmedvetet utan snarare bara planlöst, eftersom att det för oss är bästa sättet att ta en paus. Förbi några av Sofielunds vackra gatuhus gick vi och drömde oss in i framtiden. Kanske hänger vi här på en innergård och grillar halloumi med ett glas rosé i handen en vacker dag?

 

Inte helt oväntat hamnade vi här. Våra hjärtas Möllan. Härefter fortsatte dagen med regnskurar, några timmars festivalarbete och en middag på Restaurang Möllan.

Lilla Vardag – Malmöfestivalen!

You May Also Like

2 thoughts on “Lilla Vardag – Malmöfestivalen!

Kommentera