En arbetsdag på Malmö konsthall

Hej på dig!

På fredagar jobbar vi som bekant med Malmöfestivalen. Då vi inte är direkt låsta till kontoret får vi själva styra över vår arbetsdag. Arbetsuppgiften är ju främst att skapa innehåll, och det kan ju göras på en hel rad olika ställen. Bland annat på Malmö konsthall. Vi hade just denna arbetsdag bokat in några intervjuer, som vi alla höll på Konsthallen. Mycket på grund av lokalens fantastiska ljus! Samt att där finns vita väggar. Tro det eller ej, men att hitta en fläckfri vit vägg är svårare än svårt.Mellan de olika intervjuerna vi höll passade vi på att knäppa av några bilder på varandra.Utställningen som är aktuell just nu heter ”Subjektiv – film och fotografi i urval av objektiv” och pågår till och med 10/9.Clara i favvo-levis och tröja från Gina Tricot.Zandra i favvo-levis och linneskjorta från H&M.

 

Hej så länge!

En arbetsdag på Malmö konsthall

You May Also Like

Kommentera