Kvällsbad i Malmö

Hej!

Sommaren kommer och sommaren går. Men kvällsdopp på Ribban består. Det är väl så vi säger, eller hur? Vi tänkte iallafall försöka ignorera de många dåliga sommardagarna vi fått och bada på ändå. Carpa that summer och så vidare.

Vi har tidigare nämnt att vi ofta väljer T-bryggan. Inte på grund av något speciellt direkt, det är mest på gammal vana. Och så inbillar vi oss att det är lite djupare där än på andra ställen. Men det är nog mest ett argument vi använder för att stanna i old habits die hard zonen.

Att bada efter en hel dag inne på ett svettigt kontor – YES PLEASE! Det är så jädra härligt. Att bada av sig stress, svett, nolla tankarna, ta extra djupa andetag. Vända ansiktet mot kvällssolen (om den nu bestämmer sig för att bjuda på sig själv).

Vi cyklar oftast ner, iallafall när det varit en jobbdag. När vi är lediga och har tillgång till bil är det också pretty nice. Något vi däremot alltid tar med, oavsett transportmedel, är riktigt sköna mjuka kläder att ta på oss efter doppet. T-shirten du brukar sova i, en varm hoodie och mjuka byxor. Cykla sedan långsamt hemåt med blött hår genom Malmö. DET är sommar för oss! När bubblar sommarkänslorna extra hos er?

Hoppas du får en fin dag, vi hörs snart igen!

 

 

 

 

 

 

Kvällsbad i Malmö

You May Also Like

2 thoughts on “Kvällsbad i Malmö

  1. Alla gånger jag sitter utomhus och äter! Och när jag badar. Det är ljuvligt! Vi får hålla sommartummarna så att den snart kommer tillbaka!

Kommentera