Sommar på Sankt Knut

Hej!

Hoppas ni mår bra. Vi börjar komma in i sommartempo, det vill säga någon liten växel lägre än i våras. Och det är så skönt! I dagarna strosade vi runt lite på Malmös gator i den åskvarma luften. Våra fötter tog oss till Sankt Knuts torg. Folktomma gator men en och annan kaffeälskare. Iallafall ute på Ugglas uteservering. För en gångs skull skippade vi kaffet och gick på ett mer svalkande alternativ inne på Spoonery, tvärs över gatan.Clara testade smaken Ginger Beer. Betyg: God smak men lite stark, däremot en vinnare hos er som titulerar er riktiga ingfärs-älskare!Zandra provade smaken ”Elderflower”. Bådas favorit får vi nog säga. Spoonery har en bra utbud av kalla drycker, både öl och lemonad. Vi har ju alltid gått hit för den goda matens skull men nu har vi en anledning till!

Vi hörs snart igen!

Sommar på Sankt Knut

You May Also Like

2 thoughts on “Sommar på Sankt Knut

Kommentera