Mandelmanns trädgårdar

Drömmen om livet på landet. Ja, den kan du få uppleva upphöjt till två om du vill. Har du hört om Mandelmann’s? Familjen som lämnade storstaden för att leva sin dröm. Som gick på SVT för ett tag sedan. Ja, det har du säkert. Tillsammans med många många andra! För att besöka deras restaurang och trädgård behöver du idag betala inträde och boka bord online innan du tar dig dit. Sedan får du avgöra själv om det påverkar upplevelsen väl därinne. Här kommer ett bildregn från trädgårdarna en lördag i juli.

Tomater i långa rader. I ett stekhett växthus på Skånska vischan. Finns få saker som skriker sommar lika högt som en solmogen tomat. mmm!!!


En bit fjälloumi gömmer sig under allt det gröna. Tillsammans med en grön krämig sås och matvete var detta en riktig sommarlunch! Allt på tallriken kommer från trädgårdarna på gården. Priset låg strax över hundralappen och tillsammans med inträdet blir förväntningarna ganska höga. Det kan därför vara en god idé att inte fokusera till fullo på vad som ska ätas utan på allt som finns runt omkring!
Maten eller kaffet serveras genom denna lucka. Till höger om gluggen finns källvatten att fylla vattenglaset med.Ännu ett växthus, till bredden fyllt med fikonträd och aprikosträd.

Och slutligen en fika såklart!

Mandelmanns trädgårdar

You May Also Like

One thought on “Mandelmanns trädgårdar

Kommentera