Beyond Retro Malmö

-Ett inlägg i samarbete med Beyond Retro Malmö-

Inför Malmöfestivalen 2017 parade vi ihop oss med Beyond Retro Malmö. Vi satt och pratade om vad vi ville ha på oss under de långa och rörliga (!!) festivaldagarna. Ja, vårt uppdrag på årets festival var ju att publicera ett brett och närvarande innehåll – så några nya sköna plagg var helt klart prio numero uno.

Som ett resultat av denna priolista med bra grejer att fixa innan festivalen hängde vi en halv dag härinne! Beyond Retro Malmö ligger inne på Mittmöllan och wow, vad mycket det finns att titta, pilla på och prova!

Vi såg till att kolla läget överallt: hörn, lådor, lager och högar.

Vi provade säkert 50 olika grejer var och gick hem med varsin fullproppad påse och varsitt stort fånigt shoppingleende. Vi lovar att visa vad vi bar med oss hem i ett senare inlägg!

Beyond Retro Malmö

You May Also Like

One thought on “Beyond Retro Malmö

Kommentera