Lilla Vardag + Beyond Retro

– I samarbete med Beyond Retro Malmö –

Under sommaren har Lilla Vardag tagit över instagramkontot för Malmöfestivalen. Vi har hängt runt på festivalen och fångat stämningen, programpunkterna och malmöiterna. Stories i mängder, många mil i sneakers och världens bästa dagar summerar det hela väldigt väl.

Under festivalveckan hade vi med oss en stor Malmö-favorit, ingen mindre än Beyond Retro Malmö. Ni har ju redan koll på att vi gillar att handla second hand och enligt oss ligger denna butik och dess utbud i framkant. Vi är därför väldigt glada över att vi fick sällskap av Beyond Retro Malmö under hela Malmöfestivalen.

Såhär efter festivalens glansdagar vill vi också visa er vad vi valde ut i butiken (ni kan läsa mer om vårt besök här) och hur vi valt att bära de olika plaggen. Här kommer därför ett bildregn av outfits! Håll te godo!

Zandra valde bland annat denna klänning. Perfekt till festligheter som Malmöfestivalen, eller hur? Eller kanske för en kväll med drinkar på Carib Creol?

Färger är vi båda ganska dåliga på att använda i vardagen, så vi försökte båda ställa in siktet på att välja ut något som poppar. Zandra körde på gult och lila och Clara på röda jeans.

Och jeans, hörni. Det är nog det material som får ta mest plats i våra garderober. Jeans, jeansjackor, jeanskjolar. Det är svårt att få nog av.

En vinröd jeanskjol åkte åsse ner i Beyond Retro-possen.

En svart prickig klänning med randigt eller färg. En annan favvis är att ha jeans under!

På festivalen såg vi bland annat ut såhär. På festivalen första dag körde vi båda på finklänningarna vi valt ut. Vallmoblommor på Zandras, hur fin?

När vi stigit in i festivalbubblan for real var’e fokus på sköna kläder, dansken*, och vattenflaska i handen. Wow vad roligt vi har haft! Och oj vad vi har upplevt Malmöfestivalen in i minsta lille detalj!

*fulväska inköpt för 50 pix i kph

Tack årets Malmöfestival och tack Beyond Retro. Tillsammans med er hade vi sommarens tveklöst mest intensiva och fantastiska dagar! Heja Malmö!

Lilla Vardag + Beyond Retro

You May Also Like

One thought on “Lilla Vardag + Beyond Retro

Kommentera