Malmö Roller Derby, Crime City Rollers 8-10 Sep

Har du sett filmen Whip It? Googlade du också ”Roller Derby”, rullskridskor och liknande nyckelord kort därefter? Då har vi ett tips till dig! Och ja, även ett tips till dig som inte sett Whip it såklart! Förbered dig på en minst sagt och bokstavligt talat fartfylld helg!

Mellan 8-10 september går WFTDA Playoffs av stapeln här i Malmö, Baltiska Hallen närmare bestämt! Det är alltså en internationell tävling i Roller Derby som arrangeras av och med Malmös egna Crime City Rollers. Hur fett?!

Evenemanget pågår som sagt hela helgen och du haffar biljetter i förväg här eller också på plats i Baltiska Hallen. Priserna varierar men ligger kring 15-20 dollar så cirka 120-160 kr, barn under 8 år går in gratis.
*Reserverar oss för missuppfattningar vid avläsning av prislista :)))*

Här hittar du mer information och hålltider!
Här kan du läsa mer om vad Roller Derby är och hur det går till!

Så! Vem tar du med dig till Baltiska Hallen och hejar fram våra Crime City Rollers?

 

 

 

 

Malmö Roller Derby, Crime City Rollers 8-10 Sep

You May Also Like

Kommentera