NGBG GatuFest 9 sep

Hänga i Beer garden, käka mat från Shamiat och dansa till musik av Million Vibes. Ja du, det är bara en bråkdel av programpunkterna inför årets Gatufestival på Norra Grängesbergsgatan den 9 sep. För andra året i rad flyttar verksamheterna i området ut på Norra Gränges för en dags gatufestival. Hur fett?

NGBG Tom Wall.jpg
Foto: Tom Wall

Mellan 12-24 den 9 sep kommer du kunna hänga runt och lyssna till DJ-set i Al Amili Carwash, se på teater och missade du kanske henne under Malmöfestivalen passa då på att äta gott från Flavor Boss. Och är du en av de vuxna med en mindre variant av dig själv, ja då finns det ett barnområde i intilliggande park med loppis och besök av Räddningstjänsten. Ja men du hör ju, det hur mycket som helst som pågår under dessa 12 timmar.

Som malmöit blir en väldigt stolt över att grejer som gatufesten går av stapeln. Detta är liksom grejer en ser på Instagram annars sker i Berlin, London, Köpenhamn eller andra hippa storstäder. Och nu också i Malmö, för andra året i rad dessutom. Vi malmöbor är så nedrans bra på sånt här med festivauler, det finns liksom en stor förståelse för kultur och nöjens förmåga att samla människor och visa upp ytterligare en verklighet.

Vi ses där! 

NGBG GatuFest 9 sep

You May Also Like

Kommentera