Ett vykort till Malmö

Här kommer ett vykort till Malmö från den grekiska ö-världen. Och denna värld är typ det bästa som finns. Riktigt snudd på bäst alltså. Jag, Clara, har varit här på semestrar sedan jag var liten. Och det känns så himla bra varje gång jag kan komma tillbaka. Det är något visst med stämningen och känslan här.

Det finns ju tusentals öar så det har liksom blivit en grej för mig att försöka åka till en ny ö varje gång jag är här. Så även denna gång. Med flyg till Rhodos följt av en två timmar lång båttur hamnade jag på Tilos. Och här trivs jag bra!

Är det inte lite Västern-vibe på dessa bilder? Typ med en stor cactus, fågeln på himlen och husvagnen. Jaja, det är iallafall såhär ett hörn på Tilos kan se ut.

Okej, viktigt info! Har du en valmöjlighet: spara en veckas semester till september och åk. Wow vad bra tid att åka iväg. Det är fortfarande riktigt varmt, men inte outhärdligt som det kan vara när tempen klättrar mot 40c. Det är mindre stressade och högljudda turister. Grejer är billigare att hitta på. Och du kan få en strand för dig själv. Bara en sådan sak!

Fotovänliga hus! Med vita hus och blå detaljer finns ju detta så långt ögat kan nå i detta land. Men rosa och gult är inte lika vanligt. Såklart var detta ett true insta-moment!

Malmöpossen hänger såklart med på litta mående i solen. Stel som bara den efter allt saltvatten men äh! äre semester så äre!

Ett vykort till Malmö

You May Also Like

Kommentera