Fredagslunch på Saltimporten

Fredagar är en av våra arbetsdagar, alltså Lilla Vardag- arbetsdagar. De kan se ut på lite olika sett men ofta består de av en go blandning av möten inför kommande samarbeten, att skapa innehåll och planera framåt.

Denna fredag var inget undantag. Efter två superroliga möten med Doc Lounge och Creative Peoples cyklade vi fyllda av energi, och hungriga, ner mot Saltimporten för litta fredagslunch.

Väl där möttes vi av flera lunchglada malmöiter som ville ta vara på septembersolens varma strålar. Great minds think alike eller hur va det nu!

En vegetarisk, tack! För 95 pix fick vi denna instavänliga, krispiga och kladdiga förstklassiga lunch. Så himla kul att bli överraskad och fullständigt golvad gång på gång runt om i Malmö. Rekommenderar varmt en lunch här, det är värt att ta sig den lilla biten extra liksom.

Vi tog oss dit med egna cyklar men det finns också ett Malmö by Bike cykelställ precis i anslutning till Saltimporten. Eller goda parkeringsmöjligheter för bilen om du nu är av den sorten. Annars äre ju lätt att bara traska på, Malmö är ju inte så stort som tur är!

Lunchen får fem av fem stjärnor av oss! Omgivningen likaså, instavänligt som vi brukar säga!

Fredagslunch på Saltimporten

You May Also Like

Kommentera