Vegansk fika i Malmö på Kafé Agnez

Kaffe, kaffe, kaffe! Denna eviga favorit. En av våra bästa grejer för att lyxa till vardagen är definitivt att unna oss en finkaffe. Alltså en kaffe från ett fik, gärna en cappucino! Därför är vi alltid nyfikna på nya ställen, jamen andra ställen än de där kedjorna som man kan utan och innantill numera.

Bland några av Malmös finaste kvarter, i dubbel bemärkelse, gömmer sig detta mysiga fik. Kafé Agnez! Ett veganskt fik! Nä, det betyder inte att du behöver vara vegan för att uppskatta det. Det ena utesluter inte det andra vettu.

Denna lilla soffgrupp var reserverad till kl 14.30. Så det är alltså något du kan göra! För en familjefika? Eller bokklubbsgrej? Eller bara för att försäkra dig om en plats :):)

Cappucino gjord på Oatlys iKaffe. Handen på hjärtat så nä, det smakar inte som en ”vanlig” kaffe. Men lika god för det, på sitt eget vis!

Här satt vi iallafall tillfreds och stolta efter en sista utvärdering tillsammans med vår projektledare och kommunikationsansvarig av vårt arbete med Malmöfestivalen. Så tacksamma för den fina respons vi fått av kollegor, följare inne på kontot och ER SÅKLART! Kanske missat att faktiskt säga detta rakt ut i all post-event dimma men TACK till er som hängde med oss, alla hejarop längs vägen, ni som stanna och peppa oss på festivalen. Er pepp = bränsle!

Nu brinner vi vidare in i hösten!

Vegansk fika i Malmö på Kafé Agnez

You May Also Like

Kommentera