Veckans tips: Gallerinatten 2017 i Malmö

Veckans tips är här! Det är dags för årets gallerinatt att gå av stapeln! På lördag den 30/9 öppnar många av stadens gallerior upp och håller kvällsöppet i höstmörkret. Mellan klockan 18 och 24 kan du gå eller cykla mellan olika gallerior. Och detta är något vi vill lyfta och tipsa dig om.

 

malmö gallerinatt 30sepGrafisk form: www.rickardgronkvist.tumblr.com

Har du aldrig varit på Gallerinatten blir vårt tips helt enkelt att du tar dig dit och testar på om det är något du gillar. Besök en handfull ställen och testa på konceptet – vi tror att du kommer tycka om det oavsett om du är där för utställningarna i sig eller för atomsfären och människorna i rörelse.

Är du däremot en veteran och är en återkommande besökare blir vårt tips att ta med dig en person i din närhet som du tror hade gillat att hänga med men som inte fått tummen ur. Eller så fixar du den där dejten som inte blivit av än eller en bekant som du vill lära känna lite bättre. Det kommer ju garanterat att finnas saker att prata om en sådan här kväll! En nyhet för i år är konst-quiz, besök minst fyra gallerier och svara på fyra frågor. Gör det som en rolig grej eller gå all in och var med och tävla om konstpriser. Dragning sker på Pub Kuntze, Sankt Gertrud klockan 21.45.

malmö gallerinatt

Bilden över årets område har vi lånat och du hittar den här – tillsammans med årets deltagare och annan info. Håll dig i city och strosa runt på gamla väster och gågatan eller gå all in och använd dig av en cykel för att täcka in hela området. Inför kvällen finns ett program med hålltider för olika guidade rundturer. De är alla gratis och kräver ingen föranmälan!

Håll till godo:

Lilla Torg
Kl 18: till fots
Kl. 20: till fots
Kl. 20: cykelvisning

Möllevångstorget
Kl. 19: till fots
Kl. 21: till fots

Bussparkeringen, Norra Vallgatan/Bagersgatan
Kl. 19. Visning med buss

Värnhemstorget
Kl. 19:30: till fots

Moderna museet
Kl. 19:30: till fots

Nobeltorget
Kl. 20: till fots

Efterfest
Officiell efterfest på Moriska Paviljongen innehållande dans, konfetti, konst, musik och performance! 

 

Snipp snapp snut så var tipset slut. Vi ses i gallerivimlet!

Veckans tips: Gallerinatten 2017 i Malmö

You May Also Like

Kommentera