Promenad genom Gamla Väster, färgglada väggar och bilden bakom bilden!

Nämen hej på dig! Häng med oss på en promenad genom Gamla Väster i Malmö på jakt efter färgglada väggar! En helt vanlig arbetsdag för oss, eller ja, del av en arbetsdag. Färgglada väggar i Malmö är ju lite av Lilla Vardags signum så att sajja.

Så pass mycket av ett signum att rätt många hör av sig och frågar om var det finns fina väggar i Malmö. Och de frågorna värmer oss alltid lite extra eftersom att en stor del av vår drivkraft bakom arbetet med Lilla Vardag är att vi vill uppmuntra till att se Malmö för just de fina väggar staden är.

Så här kommer ett tips till dig som tycker om färg, najs street art och att matcha outfit med vägg. Parkeringen på Gamla Väster! Där går det att välja och vraka beroende på var du väljer att ställa dig.

Och så en liten titt på hur det väldigt ofta ser ut när vi är på fotorunda. En hög med kläder och tygkasse som snällt får vänta medan vi knäpper av några bilder. Och förbipasserande? Ja du, vi har sedan länge släppt alla hämningar när det kommer till att känna sig obekväm inför okända.

Nu skuttar vi vidare mot nya färgglada väggar! Och är såklart alltid nyfikna på att hitta nya. SÅ tipsa oss vettja? Du vet säkert ett fint hörn av staden som vi inte har en aning om! Kommentera här inne eller tagga oss i bilder på Instagram, det gör vår dag!

Promenad genom Gamla Väster, färgglada väggar och bilden bakom bilden!

You May Also Like

Kommentera