Rooftop i Malmö – Story Hotel tillsammans med Hanna Skoog

En torsdagseftermiddag när septembersolen sken som starkast tog vi hyrcyklarna förbi Malmö Centralstation till Story Hotel för att träffa upp Hanna Skoog. Vi har sedan en tid tillbaka försökt att få till en träff, gått om varandra och gjort nya planer. Och nu! Nu äntligen synkade våra vardagspussel.

IMG_8756

IMG_8759IMG_8760

Första prio var att fånga LJUSET. Så med raska steg mot några av Malmös finaste locations började vi lära känna varandra. Vi, alltså Clara och Zandra, ställde hetsiga frågor om hur livet som frilansande fotograf ser ut. ”Hur ser din vardag ut?” ”Vilka var stegen mellan fast anställning och frilans?” Sånt som vi dagligen funderar kring. Och Hanna ställde dessa frågor till oss!

Antecknar flitigt svaren :):):)

”Nja det va mest grus bara”, så vi traskade vidare.

Vidare mot andra sidan av hamnens pastelliga silosar. Du vet en sådan som Carina Berg rengör. Några bilder senare stegade vi tillbaka till Story hotel. Med deras takterass och tillhörande Malmöutsikt i sikte.

IMG_8761

Typiskt Instastorie-tillfälle! Gör som vi och ta del av Hannas pricksäkra flöde här!

IMG_8763

MALMÖ!!!!!!! <33333333

IMG_8764IMG_8768

Och så ett avslutande glas av husets vita. Vi skålade för staden som ständigt fortsätter att vinna våra hjärtan, diskuterade bästa AW ställena och dyra restaurang upplevelser.

Med denna utsikt som sällskap då va. En bättre torsdag, för att skriva i riktigt bloggiga termer. Men faktiskt. Den va bättre. Så pass bra att vi redan bestämt ett tillfälle att göra det igen.

Vinglada, fnittriga och en ny bekantskap rikare tog vi sedan hissen ner till bottenplan.

Rooftop i Malmö – Story Hotel tillsammans med Hanna Skoog

You May Also Like

Kommentera