Bondens marknad i Malmö!

Veckans tips är här! På lördag äre dags för säsongens sista Bondens Marknad på Drottningtorget här i Malmö. Vi brukar som bekant hänga på Möllevångstorget när det är dags att frossa i grönsaksinköp. Ibland är det dock skönt med lite omväxling och lite annat utbud. Varför då inte leta sig till ett annat torg i staden?

Tips från di eviga cyklisterna: ta med tygpåsar att packa i, mycket lättare när du ska himåt med x kg tunga och goda grejer.

Bondens Marknad har nischat sig på närodlat och säsongsbaserat. Vi är ju litta galna i rotfrukter och kål av alla dess slag. Så ja, det säger sig självt att vi älskar att hänga här på hösten – och att vi tar med en extra posse till kålen!

Priset är högre än på Möllan men däremot smakar mycket av det du hittar på Bonden Marknad aningen bättre. Mycket beroende på att det är närodlat och att utbudet är anpassat efter säsong – de grönsaker som säljs är med andra ord i sitt esse. Lite som Lilla Vardag är under hösten.

Ta hojen och cykla ner till torget på lördag! Och förutom marknaden den sjunde oktober hålls även en julmarknad den nionde december.

Go och gla grönsaksshopping på er!

Bondens marknad i Malmö!

You May Also Like

2 thoughts on “Bondens marknad i Malmö!

 1. Hej! Har precis hittat er blogg. Älskar den så peppig och härlig! jag har precis flyttat till malmö och vill ta staden med (i) storm i höst. Kan inte ni göra ett inlägg om era bästa höstaktiviteter? I malmö eller bara allmäna. Som ett man brukar göra inför sommaren men istället för hösten och vintern. Vore mysigt

  KRAM

  1. Hej!!
   Tack för din kommentar och vad KUL att du hittat hit! Både till Malmö och bloggen! Vilket bra förslag! Absolut kan vi göra det! Håll utkik på måndag, 9 okt!

   Kram på dig!! Och trevlig helg!

Kommentera