Lunch på Spoonery – St Knut – Malmö

Bröd, smör och havssalt. Ja, ibland krävs det inte mer för att få smaklökarna att bli extra glada och få matglädjen att bubbla i magen. Iallafall inte när du är väldigt väldigt hungrig och trött en kväll.

Processed with VSCO with hb1 preset

Vi smet in på Spoonery S:t Knut i luckan mellan kontorsjobbets slut och början på höstpremiären av Doc Lounge Malmö.

Processed with VSCO with a5 preset

Till brödet, smöret och saltet åt vi varsin rätt. En av oss tog det säkra kortet i form av fransk fiskgryta medan den andre av oss provade en variant av bibimbap.

Processed with VSCO with a5 preset

En vacker dag har vi arbetat oss genom hela menyn. Men det tar nog några besök till då vi båda är rätt duktiga på att ta det vi alltid tar. För det är gott och vi slipper tänka. Det är extra skönt när du stressar in på stället och ska slänga i dig middagen på 30 snabba minuter.

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

I väntan på maten, som turligt nog inte varade speciellt länge, knäppte vi några bilder på väggar, dryck och besökare.

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Det var fler som tänkt som oss denna kväll. Erika, som vi arbetade med under eventet vi höll på AbSmåland, satt vid bordet bredvid. Även hon mittemellan jobb och ett besök på Doc Lounge. Fint det där, att Malmö är i så perfekt storlek att det på ett eller annat sätt alltid känns bekant och hemma.

Lunch på Spoonery – St Knut – Malmö

You May Also Like

Kommentera