Brunch en lördag i Malmö på Far i Hatten

Väldigt ofta, nästan varje helg faktiskt, trillar frågan om var i Malmö det finns god brunch in i vår inbox på Instagram. Vi brukar tipsa om Kafe Kungsgatan för deras våfflor, någon hotellfrukost för att lyxa loss med och numera också om Far i Hatten.

För oj, oj, oj vilken gotte brunch de dukar upp varje lördag mellan 11.30 – 15.00. För 155 riksdaler kan du plocka på dig bland annat bröd, goda ostar, chark, himmalgad paj, sallader, såser, hummus och lax. Och grädda egna våfflor! Med grädde och sylt po!

I priset ingår ett glas äppelmust och all you can drink bryggkaffe. Väldigt prisvärt tycker vi. Extra plus för självplock. Frukosttallrikar i all ära men vägen till våra hjärtan går genom BUFFÉN.

Tillsammans med vår tredje musketör bänkade vi oss i ett av hörnen och pratade om vardagsliv, vänner som väntar barn och familjerelationer. Några samtal med ett leende på läpparna, men också ett långt samtal med gråt i halsen och tårar i ögonen. Livet är ju så mycket mer än instagramvänliga tallrikar, lördagsbruncher och finkaffe i händer med nymålade naglar. Men det visste vi ju redan. Och kanske därför blir alla de där små fina grejerna extra viktiga att ta vara på.

Ett gäng strömavbrott, våfflor och koppar kaffe senare gick vi genom Folkets Park och ner mot Bajsrondellen. För att sedan skiljas åt vid Ystadsgatan och spendera resterande av lördagen på olika håll.

Brunch en lördag i Malmö på Far i Hatten

You May Also Like

2 thoughts on “Brunch en lördag i Malmö på Far i Hatten

Kommentera