Veckans Malmötips: Matnatten i Malmö 2017

Hoppa runt mellan 10 olika restauranger i Malmö och ät en massa gott under en kväll! Hur kul? Så kul! Och gott, framförallt gott!

Den 27 oktober går årets Matnatt i Malmö alltså av stapeln. Och vad är då detta? Jo! För 290 kr köper och löser du ut ett klippkort som ger dig tillgång till 10 stycken restauranger runt om i staden. Sedan tar du dig på egen hand runt mellan de olika ställena i valfri ordning. Uppvisande av klippkortet ger dig ett smakprov av ställets signaturrätt.

Fyra olika rundor finns att välja bland och här kan du läsa vilka ställen som ingår i respektive runda. Några ställen att se framemot lite extra är t.ex. allt från Saluhallen och L’enoteca till Far i Hatten.

Tänker att detta är ett tips för dig som är nyfiken på att upptäcka nya ställen och lära känna Malmö som matstad. Kanske är ni ett kompisgäng som tillsammans cyklar runt mellan de olika ställena eller så går du på en dejt med någon du håller kär eller varför inte på egen hand?

Vilken runda skulle du vilja testa?

 

Veckans Malmötips: Matnatten i Malmö 2017

You May Also Like

3 thoughts on “Veckans Malmötips: Matnatten i Malmö 2017

    1. Så tråkigt för dem som är sugna! Kul för arrangörerna dock 🙂 Ett förslag är kanske att köra en liknande runda, fast kanske en middag i månaden istället för på en kväll. Så blir det lättare för plånboken – och magen då en får gå på riktiga portioner istället för smakportioner 😉

Kommentera