En kvällsfika på Fyn

Tisdag i förra veckan hoppade vi av Malmös längsta buss vid Folkets Park för att traska bort mot Fyn i duggregnet. Vi skulle nämligen träffa en för oss ny Malmöfavorit, Julia Hermansson!

Här slog vi oss ner bredvid vad som såg ut att vara frilansare, författare eller grafiska designers. Kreativ atmosfär med andra ord. Litta kluvna känslor inför sådan atmosfär.

Men fint är det där! Och instavänligt! Inga kluvna känslor kring det inte.

Vi beställde in vars en varm respektive kall dryck i väntan på vårt sällskap och passade på att svara på några mail. Lol. Låter så pretto att skriva ”svara på mail” men vi gjorde faktiskt det. Vissa grejer svarar vi på löpande på vars ett håll, men rätt många grejer vill vi prata ihop oss innan vi tar ställning till. Sånt kan just nu röra sig om ett eventuellt samarbete, en kontakt med en plats i Malmö vi förhoppningvis kan bjuda in till event längre fram och en tidning vi ska skriva ett reportage för.

Det är kul, alltid kul. Men också svårt ibland att få ihop allt och hålla alla bollar i luften eftersom att vi inte försörjer oss på arbetet vi lägger ner med Lilla Vardag. Utan knegar på annat håll parallellt. Mer om det en annan gång. Just nu försöker vi nämligen att lägga tid på sådant vi inte hunnit med… det senaste året. Typ som att ge denna hemsida ett ansiktslyft.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Och det är här Julia kommer in i bilden. En av oss köpte nämligen en poster av henne för en tid sedan och är så himla nöjd. Så vi frågade om hon skulle vilja hjälpa oss att illustrera en header till bloggen. Och det ville hon. Så här satt vi och O:ade och A:ade över hennes superduperfina första utkast. Nu ligger bollen hos oss att återkomma med vilka färger vi vill ha sen pyntas snart lillavardag.se med något riktigt fint!

En kvällsfika på Fyn

You May Also Like

Kommentera