En vända på staun som man sar

Bland blommor och annat fint tog vi oss från Triangeln och gågatan fram. En massa grejer skulle vi hinna med. Men som så ofta har vi en plan i skallen innan vi går hemifrån och är duktiga på att sy ihop alltsammans längs vägen. Det kan vara att sy ihop balansen mellan att svara på rätt mail, hinna svänga förbi rätt ställen för dagen, klämma in ett möte eller två, fota så mycket vi kan, lägga upp grejer på vår story. Hinna äta lunch, planera inför kommande vecka. Skriva lite här. Prata. Och idag pratade vi om just detta, att det nog får en del kan se ut som att det enda vi gör är att gå runt och äta och dricka kaffe här och där. Och det gör vi! Men vi gör en massa mer än så!

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Ibland kan det vara tufft att få ihop vår vardag. Vi älskar ju att göra detta men samtidig jobbar vi på annat håll för att få ekonomin att gå ihop. Just idag hade vi dock en väldigt rolig dag framför oss och vi fick mycket gjort. Mycket roligt är på gång och vi börjar känna den där härliga energin bubbla i magen igen. Sista vi kände så var i samband med Malmöfestivalen.

Processed with VSCO with f2 preset

Vi stannade för att handla en juice. Knäppa några bilder framför en vägg eller två. Spana in ett nytt café som öppnar i dagarna och springa fram och tillbaka på Davidshallsgatan.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Alltså ibland får Malmö oss att häpna lite extra. Eller ganska mycket extra. Denna balle kunde ju lika bra hängt på en husfasad i södra Italien eller en paradgata i Paris? Men ikke, den finns här!

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Ett annat hus vi gillar är detta. Jarl’s Hälsokost har legat där så länge vi kan minnas och detta känns som ett classic malmöhörn. Balkongerna är också så drömmiga, tänk att få dricka morgonkaffet där! Balkongen verkar vara lite av vår grej idag, men så får det väl va!

Processed with VSCO with f2 preset

Efter att vi gått gatorna upp och ner och spanat på hus här och där smet vi in om Solde för ett möte. Några kaffe senare lämnade vi stället efter ett spännande samtal och med massa nya idéer malandes i hjärnan.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Lampan inne på Solde! Hade en haft en större lägenheten där den fick plats hade den varit först på plats i vardagsrummet. Älskar stora lampor som ger ett sånt varmt och hemtrevligt ljus.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Slutligen gick vi förbi Parisserie David. Detta är ett ställe vi länge velat prova, så vi ville spana in utbudet inför kommande fikor i höst. Det ser lovande ut!

En vända på staun som man sar

You May Also Like

2 thoughts on “En vända på staun som man sar

Kommentera