Nividas, en instavänlig butik i Malmö City!

-Inlägget innehåller gåvor från Nividas

Malmös gågata huserar numera ytterligare en instavänlig butik, Nividas! Doppad i petrolblå och toner av rosa sätter Nividas-butiken pricken över i:et på södra delen av Södra Förstadsgatan. Precis i rätt läge bredvid de strålande konceptbutikerna Ab Småland och Grandpa.

I samband med öppningen av butiken fick vi ett mail med frågan och vi ville komma förbi butiken och välja ut några glasögon eller solglasögon var. Ja, svarade vi glatt särskilt eftersom att en av oss är på jakt efter ett par nya slipade glasögon.

Medan den andre av oss valde ut två par solglasögon. Ett par i modellen Paris och ett par litta mer Ibiza-vibbar under namnet Vienna-Crystal Champagne. Ser särskilt framemot att bära det senare paret tillsammans med en sånhär stass.

Hur fint? Och hur 2017 att inreda för att främja organisk spridning i sociala medier? Nividas, eller byrån som inrett butiken, har verkligen gjort ett lysande jobb. Allt från skåpen, till växterna och ventilationen som Christin skrev om. Genidrag att göra nödvändigt fula grejer till nödvändigt fina grejer.

Processed with VSCO with a5 preset

Efter 20 minuters provande tackade vi så mycket för gåvor och sa vi ses snart igen för en synundersökning. Och så traskade vi vidare till grannen, Ab Småland för en lunch, ett möte och ett första utkast av planering för 2018.

Nividas, en instavänlig butik i Malmö City!

You May Also Like

2 thoughts on “Nividas, en instavänlig butik i Malmö City!

Kommentera