Utekväll i Malmö, Hipp Night och Ginbaren!

Då och då, once in a blue moon, är energin på topp och vi ses ett gäng tjejer för ett glas eller tre. En kväll i december var det dags för en gammal hederlig utekväll i Malmö. Häng med oss en kväll på Ginbaren följ av underhållning på Hipp Night! 

Bar i MalmöBar i MalmöBar i Malmö

Vid sjutiden stegade vi in i Lejonpassagen och öppnade dörren till ett sedermera nytt favoritställe. Här hittar du gin, gin och åter gin i alla dess former.

Bar i MalmöBar i MalmöBar i Malmö

Vi sänkte medelåldern rätt bra när vi skålade i våra ingefäriga, myntiga och peppriga GTs. Smakar det så kostar det, för oss möllanbrudar som annars dricker husets för 69 kr är det rätt stor skillnad när drinkarna här inne kostar 135-150 kr. Men så värt!

Bar i Malmö

Skrattiga, glada och en gnutta lacka efter att ha schasat bort en och annan toppad medelåldersman som frågade om vi tycker bäst om handboll eller fotboll gick vi över Kalendegatan till Hipp.

Hipp malmö

Ett par gånger om året bjuder nämligen Malmö Stadsteater och Hipp in till ett trevligt cabaret-koncept som går under namnet Hipp Night. Här underhölls vi av ståuppkomik, dans, körsång och juliga sketcher. Vill varmt rekommendera detta som aktivitet under en kväll ute, istället för bio eller bara för att besöka en av Malmös mest anrika platser. Det har liksom varit cirkus fylld av giraffer och elefanter i dessa lokaler tidigare, hur fett. Vi bjöds på biljetterna av Malmö Stadsteater denna gång men betalar gärna 200 kr den 10 februari när nästa kväll går av stapeln.

Utekväll i Malmö, Hipp Night och Ginbaren!

You May Also Like

Kommentera